Oracle 11.2xe, Windows 7 64 pro (RU) New install formspider 1.2 (Tried 1.1: Same error....)

Screenshot http://s018.radikal.ru/i520/1212/f1/fa63b690fc18.jpg

asked 09 Dec '12, 07:13

bigfootik's gravatar image

bigfootik
112
accept rate: 0%

hi,

Formspider needs Java 1.5 at least to run properly. Could you check your Java version? (You may use "java -version" in command prompt to check your Java version.) And check whether JAVA_HOME Environment Variable is set to or not?

Regards

(10 Dec '12, 03:49) Samet Basaran

I have the same problem in Formspider 1.2 in linux and windows. Formspider 1.1 worked well, but new version not. java -version java version "1.7.0_09" OpenJDK Runtime Environment (IcedTea7 2.3.3) (7u9-2.3.3-0ubuntu1~12.10.1) OpenJDK 64-Bit Server VM (build 23.2-b09, mixed mode) Please help.

(10 Dec '12, 12:48) Emil

Java - java version "1.7.0_09" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_09-b05) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 23.5-b02, mixed mode)

(11 Dec '12, 07:09) bigfootik

I tried Tomcat 7.0.33 and formspider.war from Formspider 1.1.x to 1.2.0 update patch. Formspider deployed successfully, but when i tried to start ide from http://127.0.0.1:8081/formspider/main.html?name=FormspiderIDE (8081 port in tomcat conf file) I get the same error... An error occurred. Please contact your system administrator

(11 Dec '12, 07:32) bigfootik

Version 1.2.1 same issue....

(12 Dec '12, 07:40) bigfootik

Hi,

We have updated Oracle JDBC driver and released version 1.2.1. We solved some connection issues but there are still some issues when Oracle version is 11XE and the computer local is Russian. We are trying to solve the issue and we will inform you.

Regards

link

answered 12 Dec '12, 09:33

Samet%20Basaran's gravatar image

Samet Basaran
1372
accept rate: 24%

Tested on Oracle Database 11g Release 11.2.0.1.0 - 64bit Production standard edition, works perfectly. The problem is Oracle 11.2 XE Special thanks Samet Basaran for help in solving the problem!

link

answered 13 Dec '12, 07:45

bigfootik's gravatar image

bigfootik
112
accept rate: 0%

edited 13 Dec '12, 07:46

For me on Database 11gR2 XE the change from 1.2.0 to 1.2.1 made the IDE work just fine.

link

answered 13 Dec '12, 10:58

rangerzzoxz's gravatar image

rangerzzoxz
111
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×43
×3

Asked: 09 Dec '12, 07:13

Seen: 2,100 times

Last updated: 13 Dec '12, 10:58


© Copyright Gerger 2017