Hi,

do i have to change some settinge for displaying an image in Version 1.9

I installed the Version 1.9 and copied the Images into the same subdirectory as in the previous Version.

But the images won't be displayed.

Any Idea ???

regards Dirk

asked 08 Sep '15, 10:37

Dirk's gravatar image

Dirk
134
accept rate: 0%


Hi Dirk,

Do you use formspider Image component? If this is the case, can you show us the XML you wrote and tell the absolute path of the image?

Regards Serdar Gokcen

link

answered 08 Sep '15, 11:26

formspider's gravatar image

formspider ♦♦
138310
accept rate: 22%

Here the XML CODE

   <panel>
      <borderLayout>
        <cell docking="North" name="Logo" width="200" height="100">
          <image url="/apps/Ramses/Images/NAMD_Stadt_Logo.jpg"/>
        </cell>
      </borderLayout>
    </panel>

the path is

C:\Program Files\Gerger\FormspiderServer\apache-tomcat-6.0.29\webapps\formspider\apps\Ramses\Images

link

answered 09 Sep '15, 01:55

Dirk's gravatar image

Dirk
134
accept rate: 0%

Hi Dirk,

I tried here locally in two different FS 1.9 installations. I was able to see images using the XML you provided after modifying it to point to an existing image in my environment.

I guess there are a few things you can check... What is the URL this image is pointing to? You can find this by using your browser's developer tools. Once you find the URL, do you see the image if you paste the URL to a browser's URL field?

It doesn't look like the problem is related to Formspider, at least for now.

Kind Regards,
Yalim

link

answered 09 Sep '15, 05:01

Yalim%20Gerger's gravatar image

Yalim Gerger ♦♦
1.8k5
accept rate: 15%

Hi Yalim, as you prommised i played a little with the URL and find out this

old

:8082/formspider/apps/Ramses/Images/edit.png

new

:8082/formspider//apps/Ramses/Images/edit.png

Do you know why i now need to '//' between formspider and apps ????

regards Dirk

link

answered 09 Sep '15, 09:28

Dirk's gravatar image

Dirk
134
accept rate: 0%

Hi Dirk,

Do you mean to say that you can see the image if you put two slashes instead of one? If this is the case, it does not make sense to me at all.

Which option did you choose to install Formspider 1.9? Did you select the option to install a new Tomcat or did you choose to install to an existing Tomcat?

Kind Regards,
Yalim

(09 Sep '15, 10:16) Yalim Gerger ♦♦

Strange:

After i change the Name of each Image add a prefix and remove it.

I will see them now in the Formspider App.

regards Dirk

link

answered 09 Sep '15, 10:17

Dirk's gravatar image

Dirk
134
accept rate: 0%

Hi Dirk,

Yes, this is very strange indeed. I don't think this issue has anything to do with Formspider though.

I am curious if anyone else has experienced this issue.

In any case, I am happy to hear that the issue is resolved.

Kind Regards,
Yalim

(10 Sep '15, 02:48) Yalim Gerger ♦♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×5

Asked: 08 Sep '15, 10:37

Seen: 1,180 times

Last updated: 10 Sep '15, 02:48


© Copyright Gerger 2017