I can't open my application. IDE give following error. Please help.

Error while executing query of datasource "BDF_ApplicationGrid": ORA-00600: internal error code, arguments: [evapls1], [], [], [], [], [], [], []

asked 28 Apr '11, 02:14

lezgin's gravatar image

lezgin
71319
accept rate: 0%

wikified 05 May '11, 03:22

formspider's gravatar image

formspider ♦♦
138210


This suggestion came from one of our users (thank you very much Dejan Camilovic):
<< "BDF_ApplicationGrid: ORA-00600: internal error code, arguments: [evapls1". Oracle Database 10g Express Edition.
I solve that with: alter system set "_optimizer_filter_pred_pullup"=false; >>

link

answered 29 Apr '11, 03:46

Ugur%20Kocak's gravatar image

Ugur Kocak ♦
5616
accept rate: 23%

edited 27 Jun '11, 00:44

Hi, we are trying to reproduce the error, could you please send us:

1-Database version. All data returned from query (you may need sys access): "select * from v$version"

2-Operating system information.

3-Hardware (CPU and RAM)

4-SGA size. On sqlplus, please type command "show sga"

Thanks for your feedback.

Ugur

link

answered 28 Apr '11, 05:00

Ugur%20Kocak's gravatar image

Ugur Kocak ♦
5616
accept rate: 23%

  1. Database Version Oracle Database 10g Enterprise Edition Release 10.2.0.1.0 - Prod PL/SQL Release 10.2.0.1.0 - Production CORE 10.2.0.1.0 Production TNS for 32-bit Windows: Version 10.2.0.1.0 - Production NLSRTL Version 10.2.0.1.0 - Production

  2. Operating system information and CPU ,RAM

C:Usersxxxxxx>systeminfo

Host Name: xxxxxx-PC OS Name: Microsoft Windows 7 Enterprise E OS Version: 6.1.7600 N/A Build 7600 OS Manufacturer: Microsoft Corporation OS Configuration: Standalone Workstation OS Build Type: Multiprocessor Free Registered Owner: xxxxxx Registered Organization: Product ID: 00426-OEM-8992662-00006 Original Install Date: 1/20/2011, 2:01:17 AM System Boot Time: 4/27/2011, 6:05:42 PM System Manufacturer: Acer System Model: Extensa 5620 System Type: X86-based PC Processor(s): 1 Processor(s) Installed. [01]: x64 Family 6 Model 15 Stepping 13 GenuineIntel ~2000 Mhz BIOS Version: Phoenix Technologies LTD V1.34 , 4/15/2008 Windows Directory: C:Windows System Directory: C:Windowssystem32 Boot Device: DeviceHarddiskVolume1 System Locale: ru;Russian Input Locale: en-us;English (United States) Time Zone: (UTC+04:00) Baku Total Physical Memory: 2,038 MB Available Physical Memory: 513 MB Virtual Memory: Max Size: 4,077 MB Virtual Memory: Available: 1,185 MB Virtual Memory: In Use: 2,892 MB Page File Location(s): C:pagefile.sys Domain: WORKGROUP Logon Server: \xxxxx-PC Hotfix(s): 2 Hotfix(s) Installed. [01]: 982861 [02]: KB2454826 Network Card(s): 3 NIC(s) Installed. [01]: Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet Connection Name: Local Area Connection DHCP Enabled: No IP address(es) [01]: 192.168.x.204 [02]: Intel(R) PRO/Wireless 3945BG Network Connection

                             Connection Name: Wireless Network Connection
                             Status:          Media disconnected
                       [03]: Cisco Systems VPN Adapter
                             Connection Name: Local Area Connection 2
                             Status:          Hardware not present
  1. SGA

Connected. SQL> show sga

Total System Global Area 167772160 bytes Fixed Size 1247876 bytes Variable Size 83887484 bytes Database Buffers 75497472 bytes Redo Buffers 7139328 bytes SQL>

(28 Apr '11, 05:13) lezgin

hi again, is your problem resolved? Is there anything we can help with?

(04 May '11, 08:13) Ugur Kocak ♦
1

Hi. I just changed my db version. And i wrote about to email. Sorry i forgot to write here.

(04 May '11, 20:25) lezgin

Thank you very much for your feedback, could you please specify which db version you are using now?

(04 May '11, 23:35) Ugur Kocak ♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×1
×1

Asked: 28 Apr '11, 02:14

Seen: 2,601 times

Last updated: 27 Jun '11, 00:44

Related questions


© Copyright Gerger 2017