Hi all,

I have 2 piecharts with similar datasources, I mean, similar columns. I used this datasources to show data in grid and in chart too. The issue is when I put one of them in a panel it doesnt shown, if I replace the datasource by the other, it shows normally.

Here is both XML (without initian <):

<-- It works -->
panel backgroundColor="white">
  tableLayout cellSpacing="5">
    row height="3"/>
    row>
      cell hAlign="Full" vAlign="Full">
        pieChart name="graph_atual" dataSource="ds_distrib_status" categoryColumn="NAME" valueColumn="QUANTITY" displayStyle="3D">
          events>
            click action="ShowDistributedTicketsGeneral"/>
          /events>
          !--subtitle text=" "/-->
          legend border="N" position="Right" visible="Y"/>
        /pieChart>
      /cell>
    /row>
    row height="3"/>
  /tableLayout>
/panel>

<-- It doesnt work -->
panel backgroundColor="white">
  tableLayout cellSpacing="5">
    row height="3"/>
    row>
      cell hAlign="Full" vAlign="Full">
        pieChart name="graph_atual" dataSource="ds_ticket_graph_atual" categoryColumn="NAME" valueColumn="QUANTITY" displayStyle="3D">
          events>
            click action="ShowDistributedTicketsGeneral"/>
          /events>
          !--subtitle text=" "/-->
          legend border="N" position="Right" visible="Y"/>
        /pieChart>
      /cell>
    /row>
    row height="3"/>
  /tableLayout>
/panel>

Here the results of both datasources:

<-- ds_distrib_status -->
STATUS  NAME                    SITUATION  QUANTITY  PERCENTUAL
60478   Not Estimated           Backlog           6 42,86%
60479   Estimation in Progress  Backlog           2 14,29%
60480   Estimation not Approved Backlog           6 42,86%

<-- ds_ticket_graph_atual --> COMP_NAME COMPETENCE NAME QUANTITY PERCENTUAL Ago/2014 201408 Undefined 10 71,43% Ago/2014 201408 1S2 2 14,29% Ago/2014 201408 1S3 1 7,14% Ago/2014 201408 2S3 1 7,14%

Someone has any idea what could be happening?

Best regards Ricardo

asked 06 Aug '14, 19:52

Ricardo's gravatar image

Ricardo
11121
accept rate: 0%


No idea guys?

Ricardo

link

answered 09 Aug '14, 06:33

Ricardo's gravatar image

Ricardo
11121
accept rate: 0%

Hi

I don't know if this information could be helpful, but if I use a datasource with values as existing in demo: select '1S1' as valor, 10 as quantity from dual union select '1S2' as valor, 1 as quantity from dual

it works fine. if I use: select valor, quantity from my_view

that returns the same result it doesnt work.

Please any help...

Ricardo

link

answered 09 Aug '14, 07:52

Ricardo's gravatar image

Ricardo
11121
accept rate: 0%

Hi Ricardo,

I tried to replicate your problem with a sample application but it seems to work for me. If you can build an application demonstrating the problem (with the necessary database object DML&DDLs) we can be able to help you better.

Regards,
Ibrahim

(12 Aug '14, 02:38) Ibrahim Sand... ♦♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×3

Asked: 06 Aug '14, 19:52

Seen: 862 times

Last updated: 12 Aug '14, 02:38


© Copyright Gerger 2017